image

Barcelona Art Nouveau

Quan ens referim a grans obres d’art, moltes vegades creiem que és necessari  viatjar a Paris per veure la Torre Eiffel, al MoMA de Nova York per veure un Picasso, a Agra, la Índia, per poder descobrir l’impressionant Taj Mahal o altres països on trobar-hi obres espectaculars.

El que sovint ens passa és que no ens adonem que al voltant de casa tenim grans obres mestres que podem visitar sense haver de dur a terme grans desplaçaments i que ni tan sols les coneixem. Moltes vegades ens informem més de què veure a les ciutats que visitem que a les nostres.

Un exemple d’aquest fet és el llistat que avui us proposem, cinc edificis modernistes que es troben a Barcelona. Es tracta de la ciutat del món amb més arquitectures per metre quadrat pertanyents a l'”art nouveau”, i per a que tots aquells als qui us agradi allò més cridaner i innovador del segle XX pugueu gaudir d’una experiència artística a prop de casa.

Obres d’arquitectura com Hivernacle, Casa Vicens, Hotel Espanya, Casa Thomas i Casa Planells són exemples de l’art modern a Barcelona, i, per aquells que no pugueu anar a visitar-les, en podeu saber més d’elles aquí.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *